Facultatea de Inginerie şi Ştiinţa Calculatoarelor         Serverul studenţesc Apollo

 

 

Home         Documente         Tehnologie - Facilitati         Contact

 
Întrebâri frecvente
Server APOLLO > Servicii de suport tehnic > Întrebâri frecvente

Când sunt dezactivate conturile?

Soluţie

Dezactivarea are loc o dată pe an.

După perioada de înscriere şi înmatriculare a studenţilor în noul an şcolar, se vor evalua grupele de studenţi pentru a determina utilizatorii care au părăsit universitatea.

Procesul de dezactivare are loc efectiv la mijlocul semestrului (de obicei sfârşitul lunii octombrie / începutul lunii noiembrie).

 
Te-a ajutat acest articol? da / nu
Detalii articol
ID articol: 10
Category: Procedura de închidere a contului de pe serverul Apollo
Data adăugării: 2011-11-01 15:09:30
Vizualizări: 306
Rating (Voturi): Article rated 4.2/5.0 (5)

 
<< Înapoi

Powered by Help Desk Software HESK™

Home       Documente      Tehnologie - Facilitati      Contact