Facultatea de Inginerie şi Ştiinţa Calculatoarelor         Serverul studenţesc Apollo

 

 

Home         Documente         Tehnologie - Facilitati         Contact

 
Întrebâri frecvente
Server APOLLO > Servicii de suport tehnic > Întrebâri frecvente

Sfaturi pentru site-uri

Soluţie

În momentul proiectării site-ului, organizaţi schematic structura acestuia şi asiguraţi-vă de existenţa reală a legăturilor şi a link-urilor între paginile ce le publicaţi.

Creaţi în fiecare director şi subdirector al site-ului un fişier numit index.htm

Optimizaţi şi redimensionaţi imaginile înainte de punerea lor în spaţiul de pe web pentru a vă asigura că aveţi cât mai mult loc disponibil în contul alocat pe server.

NU stocaţi, chiar şi pentru un moment, în spaţiul alocat pe server şi nici în spaţiul alocat paginii de web informaţii personale, jocuri, muzică, fotografii sau filme cu drepturi de autor.

Verificaţi site-ul care l-aţi publicat pe server şi de la un alt computer decât cel de la l-aţi postat si verificaţi diferenţele ce apar la vizualizare. De asemenea, încercaţi să utilizaţi browsere diferite pentru a obţine o viziune diferită a diferenţelor posibile.

Păstraţi o copie de siguranţă cu ultima versiune a site-ului dumneavoastră în caz că veţi avea nevoie să-l refaceţi. Cadurile de memorie USB sunt bune pentru această acţiune şi ar trebui să fie utilizabile pe toate calculatoarele din laboratoarele în care vă desfăşuraţi orele de laborator sau studiu individual.

Dacă în prezentarea site-ului utilizaţi fişiere audio sau video, asiguraţi-vă că oferiţi vizitatorului site-ului o modalitate de a le opri, dacă cineva nu vrea să le audă.

Utilizaţi constant aceleaşi culori în toate paginile site-ului. Nu folosiţi link-uri şi structuri diferite de la o pagină la alta.

 
Te-a ajutat acest articol? da / nu
Detalii articol
ID articol: 18
Category: Sugestii
Data adăugării: 2011-11-02 12:03:31
Vizualizări: 760
Rating (Voturi): Article rated 4.2/5.0 (10)

 
<< Înapoi

Powered by Help Desk Software HESK™

Home       Documente      Tehnologie - Facilitati      Contact