Facultatea de Inginerie şi Ştiinţa Calculatoarelor         Serverul studenţesc Apollo

 

 

Home         Documente         Tehnologie - Facilitati         Contact

 
Întrebâri frecvente
Server APOLLO > Servicii de suport tehnic > Întrebâri frecvente

Regulament intern pentru utilizarea reţelei de date în USV

Soluţie
Serverul experimental de studiu Apollo face parte din reţeaua USV şi se supune politicilor locale de folosire a resurselor ce aparţin reţelei de calculatoare a Universităţii Suceava.

Toţi utilizatorii care au acces la reţeaua de comunicaţii a Universitatii "Ştefan cel Mare" Suceava, si implicit al Serverului experimental de studiu Apollo, trebuie să respecte Regulamentul general al utilizatorului reţelei USV prezentat si publicat pe pagina principală a Departamentului de Comunicaţii şi Tehnologii Informaţionale a Universitaţii "Ştefan cel Mare" Suceava.

Acest regulament trebuie privit ca un instrument de protecţie a muncii utilizatorilor reţelei şi nu ca un element restrictiv.

Serverul experimental Apollo este organizat numai pentru utilizarea autorizată. Prin utilizarea acestui server sunteţi de acord cu următoarele condiţii:

● Pe acest server se stochează conectarea, interceptarea şi monitorizarea conexiunilor fiecărui utilizator. Scopul acestor activităţi de rutină sunt efectuate, dar nu limitate la: teste de penetrare, monitorizarea operaţiunilor de reţea şi de protecţie a informaţiilor stocate pe server, abaterile de la aplicarea legii a utilizatorilor ce utilizează serverul (de exemplu copyright), etc.

● În orice moment administratorul serverului poate inspecta şi utiliza datele stocate pe acest server. Utilizatorii trebuie să accepte dreptul administratorului serverului de a interveni atât pentru activităţi ce privesc gestionarea reţelei cât şi în scopul verificării respectării regulilor stabilite de acest regulament.

● Conexiunile, datele stocate, interceptările şi căutările realizate pe server sunt supuse monitorizării de rutină şi pot fi divulgate sau utilizate in orice scop autorizat conform legislatiei in vigoare.

● Acest server include măsuri de securitate (de exemplu, măsuri de autentificare şi control acces) pentru a proteja interesele academice ale utilizatorilor enumerate în "Regulamentul pentru utilizarea reţelei de date în USV" şi de confidenţialitate şi nu pentru beneficiul personal al fiecăruia.

Totalitatea măsurilor sunt necesare pentru a preîntâmpina utilizarea abuzivă sau incorectă a reţelei universitare.

 
Te-a ajutat acest articol? da / nu
Detalii articol
ID articol: 2
Category: Knowledgebase
Data adăugării: 2011-10-31 15:40:32
Vizualizări: 841
Rating (Voturi): Article rated 4.1/5.0 (18)

 
<< Înapoi

Powered by Help Desk Software HESK™

Home       Documente      Tehnologie - Facilitati      Contact